VařímbezMasa - Aloo Palak



Špenátové kari s bramborem je asi nejčastější indický pokrm, který připravuji návštěvám. Je to snadné, rychlé a dobré. Ještě jsem se nesetkala s tím, že by někomu nechutnal. 

Většina jedlíků si na první pohled myslí, že jde o kuřecí maso, další tipují lilek, či nějaké tofu. V omáčce se však ukrývají opečené kousky brambor. 

Pokud chceme podávat s plackami, necháme omáčku hodně vyvařit a nabíráme ji rukou, do chapati. Preferujete rýži? Přilijte smetanu a ihned odstavte. Omáčka zůstane tekutá.

Komentáře

  1. Kdepak se dá koupit Garam Masala?
    Děkuji za odpověď.

    MN

    OdpovědětVymazat
  2. 100% v jakémkoliv indickém obchodě a v Kauflandu :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Marbella / Málaga a 10 tipů na výlet do okolí

11 kroků k podnikání & cestování

Santa Pola / Alicante